Nieuws archief

Eus & Jaap
Homepage

De brieven van Eus & Jaap (5)

In de serie correspondentie tussen Ozcan Akyol en Jaap Bakker is er weer een nieuwe brief verstuurd. Hoe Whatsapp een goed gesprek kan verstoren.

Diversen

Welkom Energietransitie

We kunnen de toekomst niet voorspellen, maar één ding is zeker. Over vijftig jaar ziet de wereld er anders uit dan nu. Wie had er in 1970 kunnen denken dat we nu alweer van het aardgas af willen?

Eus & Jaap
Maatschappelijk

De brieven van Eus & Jaap (4)

En alweer een nieuwe brief van Ozcan Akyol aan Welkom Directeur Jaap Bakker. Bedreigingen van vreemden en de netbeheerder.

Eus & Jaap
Maatschappelijk

De brieven van Eus & Jaap (3)

Weer een nieuwe brief van Welkom Directeur Jaap Bakker aan schrijver en columnist Ozcan Akyol. Dit keer staat onder andere voetbal op de rol.

Red de bij
Maatschappelijk

Red de bij!

Hoe zag jouw ontbijt er vandaag uit? Een boterham met jam, wat fruit en een kop koffie? Bedank de bijen maar voor je gezonde en gevarieerde maaltijd!

Eus & Jaap
Maatschappelijk

De brieven van Eus & Jaap (2)

De vriendschappelijke brieven van schrijver en columnist Ozcan Akyol en Jaap Bakker, Directeur van Welkom Energie. Dit is de het antwoord van Eus aan Jaap. De brieven gaan over actuele thema’s en bekende ergernissen.

Eus & Jaap
Maatschappelijk

De brieven van Eus & Jaap (1)

De komende maanden zullen we de correspondentie publiceren van schrijver en columnist Ozcan Akyol en Jaap Bakker, Directeur van Welkom Energie. Ozcan (Eus) is bekend van onder andere de columns die hij schrijft voor het Algemeen Dagblad.

handenschudden
Diversen

Handenschudden voor beginners

Er hangt iets in de lucht. Het lijkt wel of iedereen boos op elkaar is. Het begon met de Zwarte Pietendiscussie, toen kwamen de gele hesjes, #MeToo en de Brexit. Wat kunnen we doen om alle negatieve energie uit de weg te ruimen?

Welkom bij NAC
Diversen

Welkom bij NAC

Met de campagnetitel Welkom bij NAC heeft NAC Breda in Welkom Energie een nieuwe rugsponsor gevonden. De energieleverancier gaf al in april te kennen graag sponsor te worden van de Parel van het Zuiden.

Maatschappelijk

Soep van de dag

Wie heeft er nog niet gehoord van plastic soep? De enorme brij van plastic die in onze oceanen drijft. Na tientallen jaren van vervuiling drijven er bergen plastic zo groot als Nederland in onze oceanen en zorgen voor sterfte van het waterleven. Dat kan toch nooit de bedoeling zijn?